top of page

Här ser du de tjänster vi tillhandahåller & många kan du enkelt boka tid till direkt här på hemsidan. Om du skulle ha frågor och funderingar går det självklart bra att kontakta oss via mejl eller telefon. 

Hos oss står kvinnan i fokus och tjänsterna vi erbjuder vänder sig till kvinnor i alla åldrar. 

*Nyhet! Från och med onsdag 26/4 Får jag en ny kollega, Ann-Marie Sterge!*

Ann-Marie är både dam- och herrfrisör och klipper både kvinnor och män. När hon jobbar på Salongen på Dalarö kommer hon till en början bara att ta emot kunder för klippning. Även hon jobbar med pensionärsrabatt på 20% som dras av vid betalningen.

Vid bokning för frisörbesök, boka med fördel en längre tid än vad du själv tror så att vi har gott om tid. Jag debiterar endast för den tid som jag arbetar, vilket innebär att om du bokar 60min klipptid men klippningen endast tar 45min så debiterar jag för 45 min. Bokar du en tid på 30min men besöket tar 60 min så debiterar jag för 60min.

För att jag som frisör ska kunna uppskatta hur lång tid behandlingen kommer ta för just dig så finns det två alternativ av färgbehandlingar: en för dig som har tunnare/kortare längd på håret samt en för dig med tjockare/längre hår.Välj därför gärna det alternativ som passar bäst in på dig. 

Vid behov av tid kvällar eller helger går det bra att ringa eller maila för tidsbokning. Vid bokning av tid efter kl 17.30 vardagar samt lördagar & söndagar tar jag en extra ersättning på 15% som läggs på det ordinarie priset.

Gäller hos Sandra Dahlskog.

Tips: registrera dig som medlem hos oss så kan du hantera dina bokningar online.

Om du redan är medlem kan du enkelt logga in här: 

BOKA TID TILL FRISÖR
bottom of page