top of page

 BRÖLLOP 2020

Planerar du att gifta dig i år och letar efter en frisör som kan hjälpa dig med hår och smink på din stora dag?

Jag gör bröllopsuppsättningar & Make-up.

Det viktigaste för att allt ska klaffa på själva bröllopsdagen är att i god tid boka in en konsultation där vi går igenom dina önskemål och förväntningar samt att boka in besöket för bröllopsdagen. 

Inför konsultationen är det jätte bra att ha letat fram bilder på olika frisyrer/uppsättningar som faller dig i smak. Har du bild på bröllopsklänningen är det jätte bra att ha med en bild på den också. Vi tittar igenom bilderna tillsammans och kommer fram till hur du helst skulle vilja se ut. Därefter gör vi en enklare provuppsättning för att du visuellt ska kunna se att det är en uppsättning du känner dig fin i och att den uppfyller dina förväntningar.

Under perioden maj-september tar jag mig endast an 10st brudar för att kunna ge bästa möjliga service och tillgänglighet för er som väljer att boka tid hos mig, därför rekommenderar jag dig att vara ute i god tid.

På er bröllopsdagen finns det för er som gifter sig och bor på Smådalarö gård möjlighet att jag kommer till hotellet och hjälper dig där istället för på min salong. Många väljer att ha det så för att få en mer avslappnad bröllopsdag. 

Jag har även möjlighet att om det finns fler i sällskapet som vill ha hjälp med hår eller make-up även hjälpa dem men eftersom att jag arbetar ensam är det viktigt att även de är ute i god tid med att boka in sig för att jag ska ha möjlighet till det.

 

 

 

Tips på uppskattad möhippa

Stockholm Spa & Hälsostudio arrangerar olika minnesrika- & uppskattade möhippe-paket.

Möhippan har HELA anläggningen helt PRIVAT med bl.a jacuzzi, bastu & relaxlounge.

Bruden bjuds på behandling värde 580 kronor!

Lägg gärna till någon glädjerik dans som t.ex. Bollywood- Afrikansk- eller Magdans.

Här kan du läsa mer om detta. 

Jag önskar alla brudpar stort lycka till med planeringen inför era bröllop!

bottom of page